Etiketter

, , , ,

En av veckans roligaste saker för Ninja är att gå på gymnastik. Inte för att de gymnastiserar så mycket utan för att hon och de andra barnen får ägna 45 minuter åt att springa runt i en fantastisk hinderbana, eller vad man nu ska kalla miljön i en riktig gymnastikhall. Jättestora mjuka mattor och ett studsnät att hoppa på, långa mjuka studsiga banor att springa på, gigantiska klossar att bygga berg, backar och trappor av, bänkar att balansera på, ribbstolar att klättra i och så vidare och så vidare.

Förhoppningen är så klart att det ska bli ännu mer av gymnastik sen när hon blir större, för om hon fortsätter tycka det är roligt kommer det att ge henne en massa bra träning i allt från kroppskontroll till balans och styrka. De äldre gymnasterna som tränar efter oss (Enebybergsgymnasternas tävlingstrupp) gör helt fantastiska saker, volter och hopp och allt möjligt, och ser otroligt vältränade ut fast de bara är i yngre tonåren. Men vi får se hur det går, nu fokuserar vi på att leka!

IMG_4123På väg in med LynxIMG_4127Avslutningssamling. Ninja har sin gymnastikoutfit (Batmantröjan) och håller sin bästis Josefin i handen.