Etiketter

, ,

En annan sak som jag (eller vi) är osannolikt sena med är att titta på tv-serier. Den stora anledningen till det är så klart att jag nästan aldrig tittar på tv, men det beror också mycket på att det inte har funnits någon tid eftersom barnen inte har sovit i tid på kvällarna förut. Men nu finns det tid, och vi har fastnat helt för Game of Thrones. För mig som är fantasynörd är det helt fantastiskt att se en så välgjord serie om en sådan värld, kanske särskilt eftersom jag inte har läst böckerna än (en oväntad positiv effekt av att jag inte har läst böcker på flera år) och därmed slipper störa mig på saker.

game-of-thrones

Men huvudanledningen till att vi började titta var inte att jag älskar fantasy, utan att jag ville hitta något som vi kunde göra tillsammans på kvällarna. Vi har nämligen så lätt att fastna framför varsin dator med jobb eller annat som vi vill eller måste göra, och då blir det lätt att vi ändå inte får någon tid tillsammans fast vi skulle kunna ha det. Då väljer jag hellre att vi riktar vår uppmärksamhet mot ett gemensamt mål så vi kan dela upplevelsen och får nya saker att prata om som inte är jobb. Lite som myskvällarna, fast i mycket enklare form och därmed möjlig att göra oftare. Rekommenderas!