Etiketter

, , , , ,

I dag blev jag äntligen diplomerad prestationsutvecklare. Mer än ett år har gått sen jag började, ett av de mest händelserika och omtumlande jag har varit med om. Och utbildningen till prestationsutvecklare har både bidragit till att tumla om och lugna ner, vilket har varit rätt jobbigt av och till. Men det har varit värt det! Så nu går jag och tre andra otroligt kloka och nyfikna coacher vidare till nästa steg. Den som är nyfiken får mer än gärna höra av sig!IMG_23835016979995020141114_174814När jag har mer tid ska jag försöka sammanfatta mina intryck av utbildningen, men till dess går det att hitta tidigare inlägg om utbildningen om man söker på ”prestation” i sökfältet här på bloggen. Då hittar man också det här inlägget, som tar upp en rad intressanta saker som vi bland annat har pratat om på utbildningen.