Etiketter

, , ,

I går poppade ett till pepp-meddelande upp både i min telefon och på datorn:

2014-11-10-19-00-18

Det kom från Todoist, ett otroligt praktiskt litet att-göra-lista-program som finns som app till telefonen, som plugin till Outlook och Gmail och som extension till webbläsaren. Med andra ord kommer man inte undan sina todos var man än är, och det är helt grymt. Och uppenbarligen har jag lyckats göra rätt mycket nytta sen jag började använda det, eftersom jag nu har blivit Expert! Tidigare använde jag en annan app som också var bra, men Todoist är bättre eftersom det integrerar med Outlook så man kan göra todos av mejl på ett enkelt sätt.

Det hela kan säkert tyckas rätt fånigt, men för mig är det en stor energibesparing att ha allt jag behöver göra samlat på ett ställe så jag inte har en del i huvudet, en del i mejlen och en del på lappar jag tappar bort. Inte minst är det skönt eftersom jag vet att risken att jag glömmer något är mycket mindre om det finns uppskrivet och jag får påminnelser vid rätt tillfälle. Ett hett tips helt enkelt, till den som vill slippa vara nervös över att glömma saker och därmed få energi över till annat 🙂