Etiketter

, , ,

Ibland är jag bara helt oförsvarligt sen med saker de flesta har hakat på för länge sen. En sån sak är att läsa böcker i mobilen. Varför i hela världen har jag inte börjat göra det tidigare? Sen vi fick barn har jag knappt öppnat en bok, knappt ens faktaböcker, trots att jag läser sjukt fort när jag väl börjar. För antingen finns det ingen tid, eller så finns det ingen bok att läsa när det finns tid. Eller så måste ljuset vara släckt för att någon sover, och då går det ju inte heller att läsa.

Men allt det är ju löst när böckerna är i mobilen. Så med denna revolution har jag gått från att inte ha läst en enda skönlitterär bok på säkert minst tre år till att ha läst sex stycken på en månad. Visserligen inga tegelstenar, men ändå. Böcker i mobilen måste vara det bästa som har hänt sen osthyveln!

(PS: Det jag har plöjt igenom hittills är Divergent-serien och Maze Runner-serien. Eller för att vara helt ärlig har jag typ 60 sidor kvar på The Death Cure, men det räknar jag med att hinna med i kväll 🙂 DS.)