Etiketter

, , , , ,

För några dagar sen gjorde jag något som jag knappt ens minns när jag gjorde sist: Jag simmade. 40 underbara längder på 30 underbara minuter. Eller jo, jag minns när det var sist: i Thailand. Men i Sverige är det frågan om jag ens har gjort det på 2000-talet. Oavsett vilket var det helt underbart! Och det är inte långt till badhuset heller, så det här ska definitivt bli en ny vana. I alla fall en gång i veckan.

IMG_20141017_150412

Vilket också är uppgiften: på senaste mötet med min coach fick jag rådet att börja meditera fem minuter om dagen, och simma 30 minuter i veckan i stället för ett längre meditationspass. Mycket klokt alltihop, för att få till mer än fem minuter om dagen tror jag inte jag skulle fixa, hur lätt det än må låta. Och att sitta i 30 skulle absolut inte gå, men att simma samma tid är en helt annan sak. Hon är så klok, Johanna!

Eftersom jag tyckte det var så härligt passade jag på att ta dit Lynx också dagen efter, när förskolan var stängd. Tyvärr var det lite kallt för henne och det fanns bara en liten pyttepool där hon bottnade, men hon gillade det ändå. Så det ska jag också göra fler gånger!

20141018_101046