Etiketter

, , ,

Veckans myskväll var en riktig fullträff. Det är inte alltid vi lyckas göra något särskilt storstilat, men ibland när man har varit ute i god tid kan det bli riktigt bra. Och det här var ett sådant tillfälle. För så himla bra Orup var! Och hans band! Det lyste verkligen igenom att de hade jätteroligt tillsammans på scenen, och alla var så otroligt proffsiga att det var omöjligt att inte ryckas med. Det underlättade så klart en hel del att hans låtar har spelats på radio sen vi var små, så på något undermedvetet sätt har de fastnat där och då blir det ju roligare att lyssna också.

20141016_210217

Summa summarum kan man säga att han började showen med att säga att han inte hade tänkt göra något annat än att bara spela lite pop, men att han hoppades att vi skulle gå därifrån lite lättare om hjärtat. Och det gjorde vi verkligen. Så det får vara dagens lärdom: att uppleva musik och glada människor är bra för själen! Maten och personalen på Hamburger börs var också helt okej, så gå och se Viva La Pop om det inte är för sent!