Etiketter

, , , ,

Förra veckan var vi på solsemester, vilket inte var helt fel med tanke på ruskvädret som är här hemma nu. Jag har varit i Palma på Mallorca en gång förut, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, eftersom jag fick åka dit med ambulans och tillbringa de första två dygnen på sjukhus med tre brutna revben. Long story, men det var faktiskt en mer positiv upplevelse än man kan tro. Mycket tack vare min fina vän Veronika, som hjälpte till med precis allt som gick att tänka sig och mer därtill, fast hon tappade sin vandrings- och partykompis.

Och frågan är om jag har varit där så hemskt mycket mer nu, när vi har varit där med barnen. Jo, det har jag nog. Vi har åkt häst och vagn, ätit på turistfällerestaurang, lekt i två lekparker, ätit riktig italiensk lunch i tre timmar med början klockan 14 (med en massa andra barnfamiljer, hör och häpna), bott på ett jättefint hotell vid en jättefin strand i Cala Major, gjort den obligatoriska middagen på restaurang med svensk meny, varit på akvarium och inte minst varit på ett jättefint bröllop som var själva anledningen till att vi åkte iväg. Och varit varma, soliga och semestriga och ätit glass, vilket var väldigt mysigt.

Men jag måste nog tillbaka dit igen för att verkligen känna att jag har sett stället på riktigt, med alla fina restauranger, skoaffärer och allt annat som ska finnas där. En annan gång!

20141003_084246Lynx tittar på utsikten från vårt hotellrum20141004_104043Bokläsning på golvet20140930_200124Restaurangen mittemot vårt hotell med svenska menyer och svensk tv. Om ni går dit, gör det inte för maten, utan för den trevliga svenska killen i baren och för att de är väldigt förlåtande mot barn.20141004_181834Det är inte så dumt att ha med en liten ryggsäck med böcker i, om man vill ha en chans att äta upp sin egen mat.20141003_160946Hela familjen på bröllop!IMG_20141005_154053Mer bokläsning, den här gången på Arlanda.