Etiketter

, , ,

I torsdags blev vår myskväll lite annorlunda. Eftersom Maxi var bortrest fick jag i stället gå och se Ägd med min kompis Anna, och det var jättemysigt. Faktum är att jag nog behöver göra mer sånt, inte bara med Maxi utan med vänner. Eller först och främst behöver jag träffa mina vänner mer (eller kanske till och med bara prata med dem i telefon), men det är inte så dumt heller att tillämpa myskvällsidén även på vänner: alltså att det vi gör ska ha lite verkshöjd, så vi upplever saker ihop och får fler roliga gemensamma minnen och erfarenheter. Ska försöka få in det i livet framöver!

20140918_193748

Ägd var i alla fall inte alls lika bra som jag mindes Ljust & Fräscht, även om jag skrattade så jag grät ibland kändes det inte lika solitt, genomarbetat och sammanhängande som jag förväntar mig av paret Schyffert och Lindström. Men visst fanns det en gäng poänger och mycket som var kul, så se den ändå! Det är aldrig fel att få skratta.

Desto bättre var Tehran Grill på Timmermansgatan, restaurangen där jag och Anna åt middag innan, och hade jättemysiga samtal. Underbart mysig lokal, vi satt på ett loft en trappa upp, och supergod mat. Vi åt en komborätt för två för att få prova flera olika saker och alla tre var goda, men kycklingen var nog godast. Bilden nedan är lite för ljus för att ge rättvisa, men den är snodd från deras hemsida så det tar jag inget ansvar för 🙂

Nino-5915-850x540