Etiketter

, , , , ,

Nu har jag haft mitt Fitbit-armband ett tag och kan konstatera följande:

  • Det fungerar absolut som motivation, jag vill väldigt gärna få ihop mina 10 000 steg om dagen och rör mig gärna extra för att få det.
  • Själva stegräknaren verkar också fungera bra, och det är lätt att registrera olika aktiviteter. Lättare än i UP-appen, faktiskt, vilket inte är så dåligt.
  • Däremot verkar sömnmätaren inte fungera lika bra som i UP. Jag känner sällan igen mig i hur många timmar den tycker jag har sovit, eftersom det den registrerar inte stämmer med vad jag har sett på klockan. Men det må vara hänt. Det viktigaste är egentligen rörelsen.
  • Något som också funkar bra är notifieringarna via mobilen och mejlen, inte minst veckorapporterna man får. Bilden nedan visar hur en sådan ser ut – och den visar också att jag just då ledde över min käre man i antal steg. Även det är ganska motiverande 🙂

Fitbit weekly stats