Etiketter

, , ,

Nu har det snart gått ett år sen jag startade mitt egna företag, och visst har jag jobbat en del sen dess, men med allt som har hänt det här året har det inte riktigt blivit så mycket som jag hade tänkt mig. Desto roligare då att kunna börja hösten med en riktig rivstart!

Sen i mitten av förra veckan har jag nämligen jobbat järnet med olika projekt, och det har bara varit hur roligt som helst. Inte minst för att jag har känt att det verkligen har funkat och flutit på, både med kvalitet och tidsåtgång, vilket inte är det lättaste att få ihop. Men nu har jag varit riktigt nöjd med de texter jag har skrivit, och det har gått lätt att skriva, nästan så att jag har haft flow när jag har gjort det. Dessutom har jag levererat allt i tid, utan att stressa, bara genom att vara fokuserad och effektiv. Precis som det ska vara!

Nu tar jag helg, riktigt nöjd med vad jag har levererat i veckan. Och funderar om det inte är den allra största fördelen: När man jobbar och känner sig nöjd och klar med det som ska göras är det så mycket härligare att vara ledig!IMG_20140819_074928På väg till ett möte med en coachklient i Gamla stan. Sämre vägar till jobbet kan man ha!IMG_20140821_171702Det lyxigaste jag har gjort på länge var att vara på konferens med en av mina uppdragsgivare. Lyxen bestod dels i att ha helt egen tid i mer än ett dygn, inklusive att sova på hotell, dels i att få dricka champagne och äta god mat. Och träffa goda vänner som också är kollegor. Många bra saker på en gång!20140902_111924Det här var också ganska lyxigt. Att äta en god sallad från Albert & Jacks på Skeppsbron i solen. Små saker kan också vara lyxiga.