Etiketter

, , , ,

Det kanske inte låter så konstigt eftersom jag är en tränande människa, men det var faktiskt första gången på över två år. Två år och två dagar, för att vara exakt. Jag tror det senaste passet var Midnattsloppet 2012, för det var den 18 augusti 2012 och det bör ha varit ungefär då. Springvagnen gick inte att använda för alla däcken var tomma på luft och jag hittade ingen pump, så det fick bli vanliga vagnen. Med 11 kilo Lynx i, som ovetande hejaklack 🙂

Och det magiska var att det kändes helt okej! Bäckenbotten höll, det gjorde inte ont någonstans och jag orkade så mycket bättre än jag hade trott. Trots tung vagn och att Stocksund är helt galet backigt. Vilken kick! Nu finns plötsligt enklaste och snabbaste träningen som ett alternativ igen, så förhoppningsvis ska jag få tillbaka lite konditionsträning i livet. Det går ju till och med att ta med ett barn, vilket också underlättar massor. Tänk om jag lyckas ta med barnen till Minisats också, hur bra förutsättningar har jag inte då?