…har det inte blivit mycket av. Och det är faktiskt helt okej. För på något märkligt sätt fanns det ju ändå kondition nog att hålla i spinningpass, som jag skrev om förut. Och kroppen mår bra, även om jag så klart inte är i mitt livs form. Den orkar, den gör inte ont, den är vig och faktiskt ganska stark, och det är jag evinnerligt tacksam för. Formen kommer säkert vartefter, bara det blir lite färre grillmiddagar med vin och efterrätter 🙂 För nu börjar snart hösten med nya rutiner, och förhoppningsvis ska jag kunna bygga in mer regelbunden rörelse där. Yinyoga vore underbart, och så cykling och kanske lite löpning om kroppen håller för det.

En bild nedan, från bästa träningsstället: Vår trädgård. Denna varma sommar har det varit guld värt att kunna stå i halvskuggan från trädet med gungan och köra Bodybalance. Det blir liksom en ytterligare dimension av balans, att stå på gräset och känna vinden och se himlen i stället för en sal full av tränande människor. Det kommer jag längta till inför nästa sommar!

20140717_114922