Etiketter

, , , , ,

Så skönt det är att få vara effektiv. Att få mycket gjort, särskilt surdegar som har legat och gnagt länge men som inte har blivit gjorda. Att ta tag i saker, helt enkelt, och ha tid att få göra dem klara. För sen, när man känner att nu har jag varit riktigt nyttig och produktiv, finns det så mycket mer lust och energi till att hänga med barnen eller bara vara. Jag vet inte om det var att det fanns tid eller hur jag använde den som var grejen, men både tisdag och onsdag var riktigt bra dagar för mig. Kanske något att väga in inför höstens planering? Jobba 8-15, familjetid 15-20 och sen egentid tills kroppen säger att den vill sova? Vilken dröm det vore!

Tisdagen bestod i alla fall av bra möte med coachklient, jobb med todos över lunch på Grillska huset och en moccachino på Kaffekoppen i det plötsliga regnet, ett till bra möte med coachklient, stranden med familjen, middag, Bodybalancepass, nattning och så lite egentid på kvällen. Onsdagen bestod av att göra en massa uppskjutna todos och admin, handla, panta flaskor, lämna in kläder för lagning, koka långkok på älg, hämta tidigt på förskolan, mys hemma, ett cykelpass och kvällsfika med Ninja. Sen somnade jag med henne vid 21.30, vilket kändes helt rätt.

IMG_20140805_113503

När jag skriver så inser jag att träningen så klart har en jättestor roll i att jag tycker det har varit bra dagar. För både måndag, tisdag och onsdag har jag haft pass och det mår jag bara så bra av. Lite extra bra mår jag faktiskt av gårdagens cykelpass, för på något magiskt sätt så orkar jag köra ganska hårt som spinninginstruktör fast jag inte har gjort det sen någon gång 2012. Alltså långt innan Lynx. Och jag har inte heller kompenserat den bristen på konditionsträning med något annat, som löpning, för det är kroppen inte redo för än. Men kondition, styrka, andningsteknik och cykelteknik finns där ändå, vilket nästan känns lite magiskt. Kroppen är fantastisk, och det är jag så glad för!

IMG_20140710_115639