Etiketter

, , ,

Viktigt? Nej. Men efter långa sköna varma sommarveckor i princip utan tid vid datorn måste jag börja med något snabbskrivet. Så here goes:

Det kan hända att det var länge sen, men jag har nyss upptäckt att ICA har kommit ut med åtminstone två Ben & Jerry’s-kopior. En som heter ”Choklad- och vaniljglass med browniebitar och kakdeg” och inte är helt olik B&J’s Half Baked, och en annan som heter ”Chokladglass med browniebitar” och påminner ganska starkt om B&J’s Chocolate Fudge Brownie. (OBS viss ironi) Men trots likheterna är de faktiskt inte så superlika. Om man äter ICA-glassen för sig är den helt okej, men om man jämför rakt av är det inget snack om vilken som vinner. Det kommer alltså att fortsätta att stå Ben & Jerry’s i frysen, för tillfällen när det behövs lite glass. Vilket känns helt okej, även om den är dyr, för de gör faktiskt en hel del bra saker också i samband med att de gör och säljer glass.

BJ