Etiketter

, , , ,

Känslan av att cykla till stan i strålande solsken, känna sig stark och snabb och glad och komma fram till Odenplan på rekordtid (23 minuter!) fast jag inte har tränat nästan alls på en månad. Den känslan. Så underbart! Och ännu bättre att äta lunch i solen sen med vår fina gula buske som sällskap.

solfötter

Sen Maxi fick åka in till sjukhuset har min träning inte varit vad den borde eller brukar. Det har liksom inte känts viktigt. Fast jag förmodligen skulle ha mått väldigt bra av det. Men nu äntligen har jag ingen förkylning, inget sjukt barn och förhoppningsvis en återställd man som inte ska drabbas av fler proppar. Heja oss, och heja mig! Nu kör vi!

mysmiddag
Bild från gårdagens mysmiddag på fina Monrad’s i Djursholm. Vi har tänkt länge att vi måste prova att gå dit och det var det väl värt. Supergott och väldigt trevlig service.

vin
Det här goda vinet drack vi varsitt glas av, rekommenderas!

blommig lynx
Glad Lynx i sommarklänning