Etiketter

, , ,

För ett tag sen snubblade jag över en sida på Facebook som verkade intressant och började följa den. En del saker känns väl så säljiga, andra väl så flummiga, men mycket är väldigt läsvärt. MindBodyGreen heter sidan och nedan är två länkar till inlägg jag tänker försöka ta till mig av. Den första handlar om tecken på att man inte mår riktigt bra, den andra om vad man enkelt kan göra åt det utan mediciner och sjukvård. Bilderna är lånade från artiklarna.

12 Signs You’re Unhealthy That You Probably Ignore (But Shouldn’t)

SneezingWoman

Svårt att somna ibland, oro utan orsak, torra läppar och ständigt förkyld? That’s me… Vi kan nog alla vara lite mer uppmärksamma på vad kroppen försöker säga, men för mig känns det ännu mer angeläget just nu med tanke på vad som har hänt.

10 Fun Ways To Reduce Your Cortisol Levels

WomanMeditatingInSportsBra

Att försöka skratta mer känns som en klockren grej, det gör jag för lite. Och om det är så enkelt att roliga filmer hjälper ska jag absolut prova det. Och så ska jag gosa mer med Lynx och göra mer yoga. Resten ska jag titta på sen.