Etiketter

, , , ,

Det har varit lite si och så med våra myskvällar ett tag nu pga flytten och allt annat som händer, men de två senaste som blev av (i går och för två veckor sen) var i alla fall lyckade. I går skulle vi egentligen ha fått träffa barnens nyaste kusin som är så ny att hon inte ens har fått ett namn, men det blev inställt så i stället hamnade vi på Noppes och provade nya såser från Erik Lallerstedt. Som var där i egen hög person! Det var roligt att prata med en av landets bästa kockar, inte minst för att han faktiskt var riktigt nyfiken på vad vi tyckte om hans produkter. Såserna vi provade var en bearnaise rosé (tomatiserad med rosépeppar), en sweet hickory bbq (min favorit) och så en chili-mangosås som jag tyckte var för söt. De finns inte i butik än men kommer snart, prova dem för det är de värda! Vi fick också med oss ett antal burkar hem som kommer väl till pass i kväll när vår nya grill ska invigas. Sen såg vi den senaste Captain America-filmen, som var precis rätt nivå för två trötta småbarnsföräldrar.

captain_america

Myskvällen dessförinnan var helt annorlunda. Då var vi på Art on Ice på Globen, ett event som kombinerade vacker musik och sång (bland annat Loreen) med cirkusartister och jätteduktiga konståkare. Jag kommer aldrig att förstå hur de gör det de gör, men det är verkligen helt otroligt vad duktiga de är! Bäst av alla var en cirkusartist som gjorde sitt nummer bakom Loreen och klättrade, stod, höll sig och ramlade (kontrollerat så klart) på typ en pole dance-stång. Helt otroligt. Innan det fastnade vi i köer så i stället för mysmiddag blev det sushi i Globen City, men det var kul det också för jag har inte ätit sushi på evigheter.

IMG_3156

På torsdag är det min tur igen och jag har en plan, hoppas den blir av!