Etiketter

, ,

Just nu går det sådär med sömnen. I och efter Thailand var vi verkligen inne i en bra period, men nu har allt havererat. Lynx har börjat äta på nätterna igen så hon äter vid ett och vill gärna komma in och sova hos oss någon gång vid halv fem. Ninja vaknar när det har blivit ljust på en viss nivå (vilket just nu är vid halv sex) och är nästan omöjlig att få att somna om. Och jag har notoriskt svårt att komma mig i säng, eftersom den enda tiden jag och Maxi har tillsammans är efter att barnen har somnat. Men jag måste nog börja tänka om, för annars blir det inget sovet. Så här såg min senaste vecka ut enligt mitt UP-band:

Sömn

Det säger sig lite självt att om man i snitt somnar vid 23 och vaknar kvart i sex så blir det inget vidare, särskilt inte om man blir väckt ett par tre gånger under tiden. Och eftersom tiden när jag vaknar inte går att styra så får jag nog ta och styra upp det i andra änden i stället. Något jag också ska göra mer är att sova med öronproppar, vilket jag har gjort några nätter på sista tiden. Det gör nämligen att Maxi hinner vakna och gå upp i stället för mig – i alla fall i teorin 🙂