Etiketter

, ,

Ett av eventen på Häringe som jag skrev om i förra inlägget var en fotosession som skulle resultera i en massa fina reklambilder för deras nya barnkalaskoncept. Det lät som en kul grej, så jag hämtade Ninja innan lunch och packade in båda barnen i bilen. En halvtimme senare när Lynx hade skrikit sig till sömns (hon gillar verkligen inte att åka bil) och jag hade kört fel kändes det inte riktigt lika kul, men jag höll modet uppe.

En liten stund senare hade vi fått i oss hemgjord korv med bröd (det fanns en barnsort och en föräldrasort, plus för det!) och allt kändes mycket bättre. Då visade sig min modiga Ninja plötsligt vara väldigt osäker, så det blev inte många bilder tagna. Någonstans där var jag nästan redo att åka hem, men då kom spökmarängerna fram och plötsligt lossnade det. Sen åt Ninja spöktårta med de andra barnen, fiskade fiskdamm och lekte med ballonger som en liten sockerspeedad galning. På bilden nedan ser man hennes lilla ben och hand – den enda proffsbilden jag har sett som hon faktiskt fastnade på 🙂

IMG_3018

Spöktårta

Fiskdamm

Summa summarum blev det ett lyckat projekt. Ninja lyckades bli med på flera bilder och vi kom både dit och hem utan några skavanker. Och jag kände mig både lite stolt över mig själv som hade hanterat hela eventet, och mycket stolt över Ninja som kom över sin rädsla.