Etiketter

,

Jag skaffade ett Pinterest-konto för länge sen, mest för att kolla upp vad det var i jobbsyfte. Men använde det aldrig, för jag hittade inget att ha det till. Men nu vet jag: husinspiration! Nätet är ju fullt av fantastiska bilder med idéer och uppslag och att samla dem på Pinterest är jättelätt. Så jag har börjat, om än i blygsam skala. Om någon vill titta så finns mina anslagstavlor här. Några roliga idéer finns inklippta nedan också.IMG_3194Oväntat inslag på en konferensanläggning, men fint! Tänker dock inte ha det på toaletten som de hade, utan hellre i hallen.IMG_3192Rolig idé för att piffa upp en trappa!IMG_3086Vackert i köket hemma hos goda vänner. Tyvärr har vi ingen plats för motsvarande i vårt kök, men vi ska ju göra om så då kanske det ryms!Högt kökOch apropå kök: Det här skulle faktiskt kunna göras hemma hos oss, för vi har väldigt högt i tak. Kanske inte i grått dock – och inte med glas stående framme, de skulle bara damma igen. Men idén är bra!