Etiketter

, ,

Nu bor vi i hus! Hus, herregud… Men oj vad bra det känns! I fredags när flyttgubbarna hade åkt studsade jag fram för att allt var så fint och kändes så härligt. Och det har också gått helt osannolikt bra, framför allt med tanke på att både jag och barnen är sjuka så Ninja har varit hemma från förskolan nästan hela veckan – inklusive fredag som var den stora flyttdagen.

Och det har gått helt osannolikt bra att komma i ordning också. Redan i går var faktiskt det mesta som är viktigt på plats, så nu går det att bo här! Prio ett var köket och alla kläder och det var klart redan i lördags. Med preussisk ordning 🙂 För säga vad man vill om det, men jag mår bra av ordning. Både att ha den och att skapa den.

Självklart återstår massor av jobb, förutom en hel del kartonger måste vi få upp lampor, köpa nya möbler till flera rum och så vidare – och då har vi inte ens kommit till planerna på att göra om som vi redan har fått. Men inte desto mindre så är det faktiskt redan otroligt fint med tanke på att sista flyttlasset kom vid 17.30 i fredags. Bilderna nedan är från i morse (förutom bubblet i konjakskupor som är från i fredags) och visar övre plan. På nedre plan är också det viktiga rätt okej, resten tar vi vartefter.

20140302-222502.jpg

20140302-222510.jpg

20140302-222523.jpg