Etiketter

, ,

Att ha varvat ner har både fördelar och nackdelar, har jag insett. Fördelarna kan jag nog orda ganska länge om, men det finns också nackdelar. Som att det inte blir lika mycket gjort. Och att man blir stressad av mycket mindre mängd uppgifter än förut.

Det sistnämnda är anledningen till att bloggen just nu är nerprioriterad, för det är den strategi jag har just nu för att hantera allt som händer: att prioritera. Den senaste tiden har jag prioriterat först ledighet med barnen, sen att läsa coachinglitteratur och nu att förbereda flytten, som går på fredag. Mer om det sen, när jag har mer tid! Då kommer också inlägg jag vill skriva och som hör till saker som har hänt, men som jag inte har prioriterat. Men nu blir det kursboken igen, för barnen har somnat tidigt och gett mig helt oväntad bonuslästid. Halleluja för det!