Etiketter

,

Vad jag har längtat efter att få röra på mig på riktigt igen! En av få nackdelar med paradisön i Thailand är att den inte är gjord för att gå med barn. Att gå mellan olika platser är inte att rekommendera (i alla fall inte med barnvagn) för vägarna är smala och trafiken känns inte säker. Att gå när man väl är någonstans är inte heller så lätt, för samhällena ligger längs bilvägarna. Och träning har det inte blivit så jättemycket av heller, men det har jag medvetet prioriterat ner så det är okej.

Desto härligare då att komma hem och kunna gå överallt, med eller utan barnvagn! Och att ha tid att göra det! Jag är nämligen helt föräldraledig med Lynx nu och tycker faktiskt det är jätteskönt. Återkommer om det! Men en fördel med det är ju att det finns både tid och sällskap till promenader. Jag har också hunnit med mitt första pass med PT-Emma, vilket var sjukt kul och sjukt jobbigt. Men jag har inte tappat riktigt så mycket som jag trodde, vilket var skönt.

Veckobrevet från UP blev ett kvitto på att det går bra nu, både med rörelse och sömn. Även om jag tror mitt nya band inte riktigt har lärt sig hur jag sover än, för det är i överkant. Men det är ändå h
ärligt!

20140211-212745.jpg

20140211-212755.jpg