Etiketter

, ,

Att vara i vårt paradis i Thailand var underbart, men det är faktiskt ganska härligt att vara hemma också. Även om det är grått och mörkt och regnar. För jag fryser faktiskt inte, det är fördelen med plusgrader, och här hemma finns ju en massa saker som inte fanns där nere. Som vår fina lägenhet, vårt fina hus vi snart ska flytta till, våra vänner, mat som avokado och kallrökt lax, och inte minst möjligheterna att gå, cykla och träna på ett helt annat sätt än på Koh Chang. Här kan man ju gå helt obehindrat med barnvagn, så äntligen äntligen kan jag ta mig fram till fots igen!

Men det positiva slutar inte där. Jag har också slutat amma, nu har det gått 48 timmar sen sist, och därmed har jag fått sova mina första hela nätter sen Lynx föddes. Hon äter fortfarande på natten men hon sover med Maxi i Ninjas rum, så jag behöver inte vakna. Dessutom är det mysigt att sova med en ihoprullad Ninja intill, så jag njuter av att få sova med henne. Förut kunde jag inte sova alls med barn i sängen, vet inte varför, men nu går det jättebra. Att jag har slutat amma (eller något annat) verkar också ha gjort rena underverket för mina magmuskler, för utan att jag har gjort något särskilt är min mage äntligen ganska platt igen. Hoppas hoppas att hela delningen av bukmuskeln kommer gå till sig av sig själv… Plötsligt känns det möjligt!

Jag skulle kunna fortsätta med ännu mer bra saker (och det ska jag också) men just nu nöjer jag mig med det här, för faktum är att jag just nu sitter och äter frukost helt själv medan resten av familjen har sovmorgon. Och i kväll ska jag och Maxi ha egentid och gå på stort släktkalas, första gången sen Lynx föddes som jag är ifrån henne mer än några timmar. Tjohoo! Så därför får det bli lite bilder från senaste tiden bara, så kanske jag också hinner läsa lite i tidningen innan alla vaknar…

20140208-082100.jpgCornetto med grönt te-smak, kan det vara något? Njae…

20140208-082117.jpgPappa berättar om sin senaste affärsidé. Lynx lyssnar intresserat.

20140208-082201.jpgPå världens sötaste lilla flygplats i Trat.

20140208-082230.jpg

20140208-082242.jpgEn helt annan värld: i flygplatsloungen på Bangkoks flygplats. De hade glass. Mycket uppskattat hos delar av familjen. En annan del var lyrisk över osötad naturell yoghurt.

20140208-082253.jpg”Pappa jag vill ha en rosa väska”. Kanske inte just här på bagagebandet älskling…

20140208-082301.jpgVälkomstblommor när vi kom hem. Underbara vänner!

20140208-082355.jpgLynx äter äpple.

20140208-082406.jpgPå pendeltåget i går på väg till Sollentuna. Regn, blåst, kallt och upprörd Lynx, men Ninja (och jag) var glada ändå!