Etiketter

, , ,

Eftersom jag helst vill både röra på mig ordentligt och promenera varje dag gäller det så klart även på resor. I vanliga fall brukar (eller brukade) vi gå väldigt mycket på resor och även ledig tid hemma, det var vårt sätt att se nya platser och samtidigt prata massor, men det är svårare med halvstora småbarn. Så länge Ninja var nöjd i vagnen eller sov lunch där gick det bra, nu blir det mer sporadiskt. Särskilt eftersom vägarna här inte är så promenadvänliga, med vänstertrafik, bilar och moppar om vartannat och massor av hål och gupp. Så då får man hitta på annat!

20140112-231417.jpgMedan stora familjen var här hade jag tänkt hålla i BodyBalance-pass varje dag och crosstraining varannan dag, men det blev bara lite av det förstnämnda i slutet eftersom jag var sjuk första delen av resan. Mer om hur jag blev frisk sen, för det var intressant! Bilden är från ett pass med svärmor.

Efter att de åkte har det blivit lite mer promenader och lite mindre BodyBalance, för nu finns ju bara Maxi som barnvakt. Jag körde lite när Lynx sov häromdagen och Maxi och Ninja var iväg på ärenden, men från och med nu får det nog bli träning med barn. Ett litet test i förrgår gick ganska bra, i alla fall ett tag 🙂 Ninja fick först klättra på mig när jag gjorde armhävningar och ställde mig upp från knästående, men efter några gånger blev det roligare att trilla av så då fick hon göra lite yoga med mig i stället. Även det gick bra ett litet tag, men sen lessnade hon. Två burpees (jo, hon gjorde riktigt fina!) senare gick hon till sin pappa och då hann jag med lite fler burpees, lite masken och plankgång med raka och 90 graders ben. Alltid något! Sen blev jag matförgiftad och mådde uselt i går, så då blev det inget alls. Men i dag har jag varit bra igen, så i morgon ska jag försöka igen!

20140112-233845.jpg

20140112-233908.jpg

20140112-233933.jpg