Etiketter

, , ,

Resor är underbara, men de tenderar också att leda till att det blir väldigt mycket att göra både innan och efter. Och så blev det även den här gången. Släktföreningens tidning hann inte bli klar, så den låg och väntade som en liten lagom stressboll när jag kom hem. I kombination med stygn som skulle dras, vikarier som skulle hittas, möten som skulle gås på och att Anna blev sjuk så jag fick ha lillan med mig torsdag-fredag också blev det lite väl mycket. Så sova fick åka ner på priolistan, vilket inte är normalt för mig. Tur att lillan i alla fall anpassade sig tillbaka till svensk tid också, annars hade jag nog blivit galen.

Hur som helst gick all tillgänglig datortid till måsten i förra veckan, och jag kommer inte riktigt överens med att skriva i telefonen (det tar för lång tid) så det blev inget skrivet här. Däremot blev det en hel del gjort, särskilt med tanke på omständigheterna. Och vi hade en jättemysig helg, därifrån kommer bilderna nedan. Baka pepparkakor är sjukt mysigt!

dagislämningDagislämning i soluppgång i torsdags efter en jättemysig morgon hemma. Helt underbart.

bagareTvå pepparkaksbagare, som gjorde världens finaste kakor!

lynxfår2Lillan i sin fina outfit från Gwen Stefanis klädmärke, som Ninja fick av Gwen när vi var i Chicago för två år sen. Då var den jättestor på henne, nu passar den Lynx perfekt 🙂lynxfår1Så här ser den ut framifrån. Så söt!