Etiketter

, ,

Det senaste först: herregud vad det är skönt att träna! Efter fyra dagar utan mer än lite promenader var det helt fantastiskt att få sträcka ut och röra på hela kroppen igen. Och få lite tid helt för mig själv, utan bebis och utan att behöva vara social. Det är också roligt att besöka ett gym i ett annat land för att se hur allt funkar där, jag är ju så van vid hur det är hemma, och det här stället var verkligen bra. Stort, fräscht, massor av redskap för alla tänkbara övningar – och så ingick handdukar, schampo, balsam, duschkräm, rakhyvlar och rakkräm (!), hudkräm, deo, munvatten, tops, bomullstussar och allt möjligt annat. Vardagslyx!

20131129-185225.jpgLynx fick vara i den fantastiska barnavdelningen, som var helt gigantisk och hade hur mycket leksaker som helst. Och basketkorgar och madrasser och cyklar och you name it. Så borde Sats också ha det!

Efter träningen tog vi en lång promenad med hundarna, också helt underbart och en perfekt dagen efter Thanksgiving-aktivitet. Man äter nämligen en hel del på Thanksgiving, och när det är nya saker så vill i alla fall jag gärna smaka av allt. Så det blev kalkon med fyllning och sås, tranbärsgele, ugnsbakad sötpotatis, lite potatismos, små gröna bönor och en god gratäng med haricots verts som Gwens familj alltid äter. Och så pumpapaj till efterrätt.

20131130-181322.jpgMin tallrik. Mums!

20131130-181448.jpgEfter maten spelade vi spel framför brasan, det är också tradition. Och jättemysigt. Vi måste nog importera den här traditionen tror jag.