Etiketter

, , ,

Dagen efter min tjejmiddag var det dags för en till sen kväll – och min första utekväll på så länge att jag inte ens minns när förra gången var. En vän hade ordnat stor fest med temat steampunk, och eftersom jag visste att alla andra skulle gå all in med sina outfits var jag tvungen att göra detsamma. Tur att Google finns 🙂 Jag lägger inte ut några bilder på de andra som var där för det vet jag inte om de vill, men tro mig, jag låg i lä!

20131125-094344.jpgEn vit blus och svart tyllkjol från Gina Tricot, ett underklädslinne från Lindex och ett par stövlar jag inte hade haft på ett par år var grunden. Men lite sidenband med påsydda knappar, ett par gamla Ray Ban och ett par glasögon från Buttericks gjorde hela skillnaden.

20131125-094354.jpgUppgraderad med lånad hatt…

20131125-094407.jpg...och proffsig makeup!

Efter festen hade vi en hyrd buss som körde oss till Solidaritet, där jag aldrig hade varit förut. Vilket jag förmodligen är ensam i stan om 🙂 Och vi stack ut, oj vad vi stack ut – dels på grund av kläderna men också för att vi var äldre än de flesta. Fast vi stod på VIP-listan höll vi inte på att komma in. Men jag fick en high five av en kille och en tjej sa att jag var skitsnygg – underbart för en småbarnsmamma!