Etiketter

, ,

I går hade jag ett helt underbart gäng hemma på tjejmiddag. Maxi skulle egentligen på svensexa, så jag hade ordnat så att Ninja fick sova hos sina kusiner – superkul för henne och lättare för mig att kunna vara närvarande med vännerna. Lynx däremot var med, så med att hon vägrade sova förrän alla hade gått vid halv tolv.

20131125-092927.jpg Att umgås med vänner jag trivs med är ett av de allra bästa sätten jag vet att samla energi på. Vilket var precis det jag var ute efter med att bjuda hem glada, varma, härliga människor och äta och dricka lite gott tillsammans. Jag hade gjort det lätt för mig också och bara tagit på mig att fixa vin och efterrätt, maten tog alla med själva och fina Johanna hade med fetaost, oliver och cocktailtomater till snacks.

Efterrätten hade jag hittat på Jills mat och den var faktiskt helt grym. Och precis så snabb och enkel som det stod i receptet. Vi åt den med varma hallon och lättvispad grädde, mums!