Etiketter

, ,

Totalt kaos, men på ett bra och precis lagom ordnat sätt! Så kan man sammanfatta Lynx dop. Framgångsformeln var nog att ha det på barnens villkor, för trots att det var närmare 90 vuxna och 50 barn där så var det inget skrikande utan ljudnivån kom av att alla pratade och hade roligt. För oss blev det en alldeles underbar dag och jag tar med mig så mycket kärlek, så många leenden och så mycket tacksamhet över alla fina släktingar och vänner som kom och firade vår lilla.

När Ninja döptes var vi på Maxis kontor, men nu fick vi hitta en annan lösning och det blev Riddarhuset. Vilket kändes jättekul, inte minst för att det gav oss chansen att få återuppleva minnen från vårt bröllop tillsammans med många av gästerna som var med då också. Men det fick vara det enda tjusiga – i övrigt gjorde vi det lätt för oss och körde varken mat eller tårta utan bara fikabord. Och så hade vi hemgjorda program med lite lekar, sånger och tävlingar, som var nästan precis samma som på Ninjas dop. Det gäller att återanvända 🙂

20131122-135538.jpgHär läser Lynx underbara faddrar Johanna och Andreas högt ur en lärobok om elektromagnetism och överräcker en checklista med några av alla de saker de vill göra med henne.

20131122-135602.jpgNinja ville också vara med – i alla fall ibland. Resten av tiden sprang hon runt med sina kompisar och släktingar.

20131122-135630.jpgVår fina präst Ulf visar upp nydöpta Lynx för några av alla barn som var med.

20131122-141859.jpgHuvudpersonen själv, lugn som en filbunke som vanligt, trots allt liv runt omkring.