Etiketter

,

Nu har det gått så länge sen jag skrev något här att jag bara måste göra det, men det blir bara några rader för jag måste gå och lägga mig. Olika typer av sjukdomar på olika håll har ställt till all planering: först fick Ninja komma hem tidigt från dagis i fredags för att hon hade kräkts, sen blev jag förkyld (igen, eviga elände) under helgen med klimax på måndag när jag mådde helt värdelöst dåligt och som grädde på moset blev även Anna sjuk och har varit det hela veckan så det har inte blivit många minuter datortid. Men desto mer Lynx-tid!

Vem är Anna, kanske någon undrar? Det hör till det som jag vill skriva om snart. Tillsammans med senaste nytt om mitt företag (där det faktiskt har hänt saker fast jag har varit sjuk och haft Lynx hela veckan), en del tankar om hälsa och hur jag tänker kring livet just nu, om träning, om barnen och så vidare – men jag får återkomma till det.

Nu tippar jag i säng men avslutar med en bild från kvällens myskvällsevent: lanseringen av nya Porsche 911 Turbo S, som hela familjen var på. Ninja var i sitt esse, så om jag bara får tag i Maxis telefon kommer fler bilder!Ninja kör 911