Etiketter

, , , ,

I går hade vi en riktig myskväll för första gången på ett tag, eller nästan i alla fall, för vi hade ingen aktivitet utan åt bara middag. Men den blev så lyckad så jag tycker den räknas ändå! Jag hade bokat bord på Supper, ett ställe där ingen av oss har varit på länge men som vi båda gillade då. Jag och Lynx kom lite före Maxi så vi hann sätta oss tillrätta och jag hann beställa ett glas god pinot noir innan han kom. Bara det kändes lyxigt!

IMG_1839

IMG_1838

IMG_1841

På inrådan av supertrevlig servitör nummer två (nummer ett gav oss ett jättebra bord för barnvagn) så valde vi att dela på några smårätter, vilket var ett totalt lyckokast – särskilt för mig som fick äta upp det mesta! Vi var för en gångs skull helt eniga om vilka rätter vi skulle ta och det blev en limemarinerad fisk- och skaldjurssallad, jerkmarinerad kyckling med ananassalsa, choklad- och chilikryddat långkok på högrev och rostad fläskkarré med guacamole och tortilla. Maxi åt sig nog lite mätt på deras nybakta bröd med aioli, men sen fokuserade han på den sistnämnda rätten (förmodligen för att den liknade tacos :-)) så jag fick all kyckling och all chili för mig själv och det var bara så himla gott! Bilden nedan är inte den bästa, men det är i alla fall kycklingen på det höga fatet i förgrunden, skaldjurssalladen och chilin i mitten och tacosarna längst bak.

IMG_1843

Men hur underbara kycklingen och chilin än var så fick båda stryk av chokladfondanten. För den var bara hur god som helst, och förmodligen uppskattade jag den ännu mer för att jag inte har ätit en ”riktig” efterrätt på hur länge som helst. Varm och krämig var den, inte så stor, och så hade den sällskap av hackad choklad och jordnötter, jordgubbsbitar, kolakräm och något som jag tror var jordgubbs- och limesorbet. Måste provas om man gillar choklad!

IMG_1844