Etiketter

, ,

I går började jag med ett nytt kosttillskott, Resveratrol Red från Innate Response. Det är ett antioxidantpulver som ska blandas i dryck och som ger en väldigt kraftig röd färg och fruktsmak. Så nu är det nog slut med gröna smoothies, oavsett innehåll 🙂 Än så länge har jag bara testat en variant med blåbär och en som annars hade varit grön och den blev faktiskt godare, för med både blåbär och Red blev det för sött för mig.

20131024-195834.jpgSå här vacker blev den med blåbär. Förutom 100 gram frysta bär hade jag i en skopa proteinpulver, en citron, färsk ingefära, en halv påse babyspenat och en avokado. Och ett glas vatten så klart.

20131024-200144.jpgDagens variant blev blekare men fortfarande mer röd än grön. 100 gram zucchini, en citron, färsk ingefära, en skopa proteinpulver, en stjälk selleri och en avokado och ett glas vatten byggde den. Gott! Och precis lagom som frukost med två stekta ägg till.