Etiketter

, , ,

Häromdagen upptäckte jag en ny blogg av en slump som jag började följa och i går kom det här kloka inlägget. Har bara läst det snabbt men ska göra det igen när jag har mer tid för det kändes verkligen väldigt tänkvärt.

Nedan är ett litet utsnitt för den som inte vill klicka på länken. Särskilt det sista tyckte jag var intressant. För även om det låter flummigt med olika kroppar så hänger ju allt ihop på något sätt som vi inte förstår, kropp och själ, relationer, vad vi äter, vad vi gör och känner och så vidare.

Det som gör ont i livet och som du lider av orsakas av oläkta känslor som i sin tur ger upphov till dina föreställningar och övertygelser om HUR världen är uppbyggd. Om du tror att alla dina relationer kommer sluta i katastrof kommer de att göra det, tror du att du aldrig kommer att ha ett meningsfullt arbete kommer du aldrig att ha det, tror du aldrig att du kommer att bli lycklig kommer du inte heller att bli det. Det är jätteviktigt att förstå att det du tänker om dig själv o omvärlden är det som du skapar! Och tänker du negativt beror det på dina oläkta känslor som kommer ifrån att DU INTE TROR DIG VARA VÄRD KÄRLEK! Därför är det a o o att du varje dag påminner dig om att du värd allt det underbara som du kanske redan har i livet, uppskattar och tillåter allt fantastiskt du har i livet och fortsätter att drömma vidare om nya härliga upplevelser som du vill uppleva i ditt liv. På så sätt kan du frigöra dig från gammalt, få fysiska kroppen att sluta med sin kamp. Eftersom fysiska kroppen är kropp nr 4 kan det vara så att du emotionellt och mentalt har gjort klart mycket med av dina oläkta känslor men den fysiska kroppen forsätter kampen på ren vana.