Etiketter

, , ,

Det må vara gott med äpplen, men de är inte värda det magknipet jag hade i morse. Om det nu var äpplena, men jag tror det. De senaste dagarna har jag testat att lägga tillbaka lite olika saker i kosten och kanske varit lite för snabb med nya, så jag får nog testa igen. Det är inte lätt det här… Men bra, om jag kommer på vad jag inte tål! Synd att tålamod inte är en av mina starkare sidor…

En bov i dramat var nog gårdagens fredagskasse från Cajsa Warg. Att äta äpple- och rödkålssallad var nog lite väl modigt. Men det var gott – och det var vildsvinsytterfilen också. Kantarellrisotton fick resten av familjen dela på, jag gjorde egna kantareller. Godast var dock att få ta ett glas Ripassa, vårt favoritvin. Det är fredagsmys för mig!

20131019-214742.jpgEn annan bov kan ha varit morgonens smoothie. Två morötter, en liten citron, en bit äpple, en bit ingefära, kanel och en skopa proteinpulver och ett glas vatten smakade toppen men hade behövt banan eller något annat krämigt för konsistensen. Jag brukar ta avokado men gjorde inte det för jag trodde inte det skulle funka med smaken.

20131019-214818.jpgDet här är nog mer vad jag får hålla mig till framöver – omelett på tre ägg med paprika, kallrökt lax och spenat. Tur att det också är jättegott!

20131019-214836.jpg