Etiketter

, ,

Outar härmed höstens stora nyhet: Jag har startat eget! Om vårens stora nyhet var att vi fick lilla Lynx (och att jag sa upp mig från jobbet, och att Maxi sålde sitt företag) så måste det här vara höstens. Så nu vet ni vad jag gör om dagarna, förutom att vara föräldraledig på halvtid med lillan!

Företaget heter helt enkelt Jenny Hermelin AB, eftersom det är min kompetens och min tid som det säljer. Eftersom jag är en obotlig generalist är verksamhetsbeskrivningen ganska bred och innefattar just nu konsultverksamhet inom pr, kommunikation, organisations- och verksamhetsutveckling, projektledning, träning och hälsa samt coachning. Jag har nämligen insett att om jag ska komma på vad jag helst vill göra kommer jag aldrig att komma någon vart, så i enlighet med principerna i affärsbibeln Good to Great så kommer jag att börja med att välja vem jag jobbar med. Sen kommer det nog att visa sig vad jag jobbar med vartefter.

I brist på logotype, hemsida och annat bildmässigt så får det bli ett hastigt ihopslängt ordmoln som illustration till denna stora nyhet. Det är inte perfekt på något sätt, men säger ändå något om vad jag och mitt företag är, kan något om och kan göra.

Nu kör vi, sa entreprenören! 🙂

Ordmoln JHAB