Etiketter

, , , ,

I går fick vi äntligen till en mer traditionell myskväll, alltså med en lite speciell aktivitet och middag. Aktiviteten var att testa olika handeldvapen på The Target i Västberga, en eventanläggning med skytte som fokus som verkligen var riktigt fin. Jag tror jag har testat att skjuta gevär där förut med några tjejkompisar, men det var finare än jag mindes. Killen som hade hand om oss var precis som i en amerikansk film med grön väst, tatueringar och roliga anekdoter och dessutom väldigt proffsig. Allt runtomkring var också väldigt proffsigt, från instruktionsfilmen till tavlorna och allt annat brandat material, så den som letar efter en udda och rolig aktivitet för ett gäng kan säkert ha kul där.

maxi

Att jag valde just det var för att vi båda har provat att skjuta handeldvapen i olika sammanhang förut men inte tillsammans, och dessutom har vi en pågående fight om vem som skjuter bäst sen jag vann över Maxi i luftgevärsskytte på Grönan på en av våra första dejter. Det har jag för övrigt gjort i princip alla gånger efter det också (måste bara skriva det :-)) men i går vann faktiskt Maxi tack vare en grym första serie. Andra serien fick vi lika poäng och mina bästa träffar var bättre än hans bästa, men lik förbannat vann han. Nåja, jag bjuder på det!

jenny

Innan skyttet åt vi en tidig middag på Marie Laveau, som jag av någon anledning aldrig har varit på. Inte mysigaste lokalen kanske medan det var ljust ute och ganska tomt inne, men oj vad god maten var! Jag åt en fantastisk helstekt havsaborre ”Louisiana style” med fänkål, citron och chili och till det en ”Southern Style Chocroute” med surkål och sidfläsk och så goda gröna bönor med ansjovis. Tyvärr var jag så hungrig att jag glömde att fotografera den och det finns inga bilder på sajten att låna, men tro mig, den var vacker också. Och helt rätt för min diet. Riktigt bra alltså!