Etiketter

, , , , , ,

Ibland har man lite sämre dagar. I går var en sån dag. Alla utom Ninja hade ont i magen och värst var det för mig och Lynx. Jag hade ingen energi på hela dagen och fick kämpa för att få i mig mat, och lilla stackaren skrek en timme på kvällen. Det är fjärde gången i hennes liv det händer och första som inte beror på att jag hade ätit stark mat (vilket jag därför inte gör längre).

Varför vi mådde dåligt vet jag inte, men resultatet blev att jag inte fick något vettigt gjort på hela dagen utan bara myste hemma. Och veckans myskväll, som var derbyt mellan AIK och DIF på nya Tele2 arena, fick brytas i halvlek för att jag inte orkade längre. Men vi hann i alla fall se alla målen och när de fyllde arenan med rök innan matchen…

20130928-071832.jpgAIK-klacken eldar på – hur nu det var möjligt när de kroppsvisiterade alla

20130928-071943.jpgDIF-klacken innan de tog fram sina eldar

20130928-072129.jpgOch så här blev resultatet. Tur att taket var öppet!