Etiketter

, , ,

När jag har något som jag måste göra, särskilt om det har en nära deadline, har jag jättesvårt att få in andra saker också i schemat som inte är tidssatta och bokade. Bloggande är precis en sådan sak som faller bort så fort jag har för mycket på agendan. Därav ett par tomma dagar.

En av sakerna jag har ägnat mig åt (och kommer behöva ägna mig mer åt) är att lära mig det nya Bodybalance-programmet, eftersom jag ska hålla min första klass sen i mars nu på lördag. Det ska bli så roligt! Och jobbigt… Jag testkörde den i går på ett pass med mina gamla kollegor, och magen är inte riktigt där den bör vara än. Resten av kroppen däremot hänger med jättebra och det är superskönt att veta!

IMG_1649

Här sitter jag och memorerar ordningen på övningarna med Lynx i famnen. Multitasking mamma-style 🙂

Återkommer när jag känner mig mindre stressad, nu över till lillan!