Etiketter

, , , ,

I dag var en stor dag för många i träningsvärlden. I stället för vanliga kvartalsutbildningar i Les Mills-programmen (Bodypump, Bodybalance, Grit, RPM med mera) var det Super Saturday: Globen, Hovet och Annexet fullproppade med träningssugna människor – och inte nog med det, stjärnorna från filmerna vi får var där. De som ville fick till och med vara med och bli filmade för nästnästa omgång nya program, vilket innebär en chans att synas för tiotusentals instruktörer världen över. Jag skippade det, men jag var där för det andra!

20130921-220621.jpgSolen och musik som hördes långt utanför välkomnade på morgonen.

20130921-220403.jpgMitt armband, precis som på en festival 🙂

20130921-220838.jpgHär står tusentals förväntansfulla i Annexet och väntar på att få köra Bodypump. För mig var det första klassen på evigheter, så jag tog det väldigt lugnt med vikterna och fokuserade mycket på teknik. Väl investerad tid, för jag fick till bra kontakt med många ovana muskler och hittade sätt att röra mig som inte gjorde ont. Och det var kul att testa de nya stängerna, vikterna och brädorna. Framför allt vikterna var mycket bättre: fyrkantiga och med bra handtag sätt hålla i.

20130921-222145.jpgHär avslutas Bodycombat på Hovet. Direkt efter var det min Bodybalance, men det blev tyvärr ingen bild på den. Och tyvärr fick jag inte ut så mycket av den som jag hade velat, för det var otroligt trångt. Men det var skönt att testa rörelserna och se att kroppen höll och såklart jätteskönt att sträcka ut.

Summerat var det otroligt proffsigt ordnat och allt flöt på helt osannolikt bra trots att det var så många där. Enda minuset var maten, men det tycker jag bara för dietens skull. Annars hade jag varit jättenöjd även med det.