Etiketter

, , , ,

Skärmklipp

Så skrev jag i går på Facebook, helt euforisk efter att ha hållit i det första cykelpasset sen den 13 november 2012. En fullsatt klass på SATS S:t Eriksbron med gamla stammisar som hälsade mig välkommen tillbaka och så mycket energi i rummet att det bara stänkte om det.

Och det var inte bara roligt, det gick helt galet bra också. Säkert hade jag mycket mindre motstånd än jag brukar, men det märker man ju inte på en spinningcykel så det kändes som att jag aldrig hade haft uppehåll. Vilket är helt otroligt eftersom jag inte har kört någon konditionsträning alls sen just den 13 november 2012, förutom ett litet test med 30-20-10 den 28 augusti. Så återigen: promenader är fantastiskt! För det måste vara de som har konserverat min kondition, sista månaderna av graviditeten gjorde jag ju inget annat (förutom lite transportcykling hit och dit). Grämer mig nu att jag inte tog några bilder på mitt svettiga efter-cyklings-jag, men det får bli en annan gång!

Vill ni komma och träna med mig? Tisdagar 18.00 på SATS S:t Eriksbron kör jag, 55 minuter cykling med mycket intervaller och musik som jag gillar. Och nästa lördag börjar jag även om med BodyBalance, vilket jag också längtar jättemycket efter. 10.00 går den klassen, även den på S:t Eriksbron. Bästa sättet att starta helgen: Man kan sova lite längre, äta frukost i lugn och ro, träna sitt pass och sen vara mjuk, lång och full av energi när hela helgen återstår. Välkomna!

Nu kör vi!!! syftar förresten också på resten av min vecka, som äntligen börjar se ut lite mer som jag vill träningsmässigt: Mamma-baby-yoga på Atmajyoti i måndags, PT-pass och cykelpass på SATS i går, cirkelträning med före detta kollegorna på Westander i dag, vila i morgon, PT-pass igen på fredag och sen Les Mills Super Saturday med massor av inspirerande träningspass på lördag – och förmodligen vila på söndag. Det kommer bli tufft, men också så roligt! I’m back!