Etiketter

, , ,

Innan vi fick barn trodde jag inte att vi skulle ha någon barnvagn alls, än mindre flera stycken. Nu har vi tre olika vagnar, som alla faktiskt behövs. Eller det tycker i alla fall vi. Förutom den grymma syskonvagnen jag skrev om häromdagen (som vi har som huvudvagn) står det också en löparvagn och en resevagn på vinden. Löparvagnen får jag återkomma till, för den har jag inte använt sen innan jag blev gravid. Resevagnen däremot åker ner med jämna mellanrum för den är faktiskt också helt grym.

20130916-225912.jpg
Vi köpte den när jag skulle resa till USA med Ninja själv när hon var drygt fyra månader och jag insåg att jag skulle behöva packa väldigt lätt om jag skulle kunna dra runt mig själv och henne och våra saker från Stockholm till New York, Los Angeles och Chicago och hem igen – utan bärhjälp. Och det gick hur bra som helst, mycket tack vare vår röda lilla Chicco. Och min jättestora, lätta handväska med axelrem. Och bärselen med höftbälte. Och en liten kudde. För bilbarnstolen som jag blev tvungen att ta med gick att ställa i den, selen gick att ha under, väskan hängde på ena handtaget och så hade jag en hand över till att dra resväskan. Perfekt!

Det som är så bra med vår Chicco (förutom att den går att vika ihop som ett paraply, det kan nog de flesta resevagnar) är att suffletten går att flytta hela vägen fram så den kan skydda mot sol även framifrån, att ryggstödet går att fälla till fullt liggläge, att hjulen är svängbara och rullar lätt, att det går att lasta lite saker under den och att handtagen är sköna. Att den bara kostade 1 500 kr helt ny skadade inte heller. Rekommenderas alltså, även den!

20130916-230204.jpg