Etiketter

, , , , ,

I dag var det dags för en ny smoothie: Piña colada! Som vanligt lite modifierad jämfört med originalet, men den blev riktigt god. Originalreceptet finns på bilden nedan (från min iPad, då ser man mer än i mobilen), men jag gjorde så här:

För att spara tid på morgonen brukar jag förbereda det jag kan på kvällen, så i går tog jag fram mixern och hällde i en skopa Holistics proteinpulver med vaniljsmak, en matsked krossade linfrön och en tesked chiafrön. I morse la jag till en halv banan, en halv mango och en tesked kokosolja och fyllde på med ungefär två deciliter mandelmjölk – först lite så frukten kunde mixas sönder utan att åka runt i hela mixern och sen lite till. Resultatet blev lite för tjockt, så jag fick fylla på med en dryg deciliter vatten också. Till det åt jag en skiva flatbröd med mosad avokado och kallrökt lax och ett kokt ägg. Supergott!

IMG_0029