Etiketter

, ,

Jag och Maxi har ju sen ett antal år tillbaka som tradition att ha ”myskväll” en gång i veckan. Det innebär att vi hittar på något tillsammans varje torsdagskväll, och det där ”något” ska ha lite verkshöjd. Att sitta hemma och titta på tv är alltså inte okej, och att gå på bio varje vecka är det inte heller för det ska vara en liten utmaning för den som är ansvarig. Tanken är att vi ska uppleva saker tillsammans och få tillfälle att prata med varandra utan att bli störda och vi turas om att ansvara för varannan vecka. Att ha samma veckodag underlättar rätt mycket, för då går det att boka saker även långt fram i tiden och det behövs rätt ofta om det ska vara något speciellt.

Genom åren har vi gjort allt från att gå på Nationalmuseum till att åka hissen utanpå Globen och även om allt inte har varit jätteroligt är det kul med variation och alltid kul att bli överraskad. Min favorit var nog genrepet för Idol-finalen när Jay Smith vann (det enda året jag har sett något av Idol) och jag tror Maxi gillade att gå på DN-galan. Det gjorde för övrigt jag med! Eftersom vi har hållit på sen typ 2007 är det omöjligt att minnas allt vi har gjort, men jag listar några exempel i ett annat inlägg på saker jag minns. Och så tänkte jag börja skriva om vad vi gör här, så finns det samlat någonstans och kanske kan inspirera någon!

Sagt och gjort: i går var det min vecka och eftersom vi har haft en rätt hektisk period på alla sätt ville jag att vi skulle få koppla av ordentligt. Därför blev det väldigt enkelt: Först en timmes thaimassage där vi fick ligga i samma rum och mysa och sen middag på Björk Bar & Grill som ligger i Marriott Courtyard-hotellet vid Rålis. Massagen var mysig men inte mer så den rekommenderar jag inte, men restaurangen var däremot grym. Jag åt en fantastisk långkokt dovhjortslägg med potatispuré och Maxi var jättenöjd med sina köttbullar. Miljön var jättemysig, servicen var fantastisk, vi fick en kille som hette Woo som var världens mysigaste och resten av personalen tog också hand om oss. Rekommenderas varmt!

IMG_1515