Etiketter

, , , , , ,

En annan sak jag tycker är otroligt lyxig är att få några timmar egentid tillsammans med goda vänner. För hur mysigt det än är att ha med det ena eller båda barnen så är det skönt att inte behöva amma eller lägga halva uppmärksamheten eller mer på en lättuttråkad tvååring utan kunna prata hela meningar i lugn och ro. Och om jag utgår från vad jag minns av tiden utan barn tror jag att det är lika skönt för vännerna, som också får lite mer lugn och fokus när vi ses.

I tisdags var en sådan kväll: Maxi hade båda barnen så jag kunde äta middag på Caina med några jättefina tjejer. Och ärligt talat var de den största behållningen – tillsammans med den ene servitören. För även om maten var god så var den inte så speciell, framför allt inte i relation till priset. Vi delade två antipasto misto och sen tog de andra mellanrätter (linguine och ravioli) medan jag valde fyra tillbehör i stället: smörstekt spenat, haricots verts med citron, blandad sallad och getostkroketter med balsamico. Gott, men inte magiskt.

Men sällskapet var som sagt toppen och miljön väldigt fin – och när jag skulle cykla hem stod Victoria Silvstedt i lobbyn, så det blev lite kändisspotting också. Alltid kul att se en sådan i verkligheten! Hon var mycket smalare än jag trodde, så tydligen stämmer det att kameran lägger på ett antal kilon.