Etiketter

, , ,

Som den uppmärksamme ser har jag just lagt in en ny header. Det har behövts ett bra tag, eftersom Ninja bara var tre månader på den gamla bilden och Lynx inte var med alls, men jag har inte kommit mig för att göra det. Förrän i dag – för nu är den där! Tyck gärna till, för den känns inte riktigt hundraprocentig. Tanken är att visa några saker som är viktiga för mig: träningen, barnen, maten och vackra Stockholm, men det går säkert att göra på ett bättre sätt. Tacksam för tips! Så här såg den gamla ut, om det är till någon hjälp:

Bloggbild.jpg

Måste också dela med mig av ett tips: när jag skulle redigera bilden insåg jag att jag inte längre har tillgång till något program på datorn som kan göra collage. Jag var inte särskilt hoppfull när jag googlade ”fotoredigering online”, men det första programmet jag testade var faktiskt helt grymt. Väldigt likt Photoshop, på svenska och till och med kortkommandon fungerar fast det är webbaserat. Med andra ord: testa Pixlr! Jag körde med den avancerade versionen, de övriga har jag inte testat. Så roligt att bli positivt överraskad!