Etiketter

, , , , , ,

I går var jag och Lynx på mamma-baby-yoga för andra gången på Atmajyoti på Sigtunagatan. Första gången var hon nöjdast av alla små bebisar (yngst också tror jag) så jag kunde röra mig ganska fritt och då kändes det som ett ganska bra pass. I går var hon lite mindre nöjd och då blev det mindre gjort för mig. Dessutom var den ordinarie läraren tillbaka i går och hon körde mycket försiktigare än vikarien från förra veckan så det blev mest stilla mys. Inte riktigt vad jag önskar mig, men det är ändå mysigt att försöka träna tillsammans med lillan.

Att träna med barnen är nämligen något jag verkligen vill plocka upp igen. När Ninja var liten körde jag mycket hemma med henne som vikt men sen tappade jag det någonstans. Så fort jag lyckas komma mig för ska jag börja med det igen, för jag vill jättegärna att barnen ska få ha träning och rörelse omkring sig i livet. Inte för att de är stilla många sekunder, men ändå 🙂 Och det ser ganska härligt ut, eller hur?

images

Nu ska jag iväg och träna ben med PT-Emma igen och det lär inte bli varken lugnt eller mysigt. Och solen skiner! Tjohoo!