Etiketter

, , , ,

I dag hade jag en riktig träningsdag, vilket var helt underbart.

Först körde jag mitt första spinningpass sen den 13 november 2012, om jag såg rätt i historiken i Funbeat. Det blev ett halvtimmespass 30-20-10 på Sats Odenplan, och herregud vad skönt det var! Musiken var däremot jättetråkig men det gjorde inte så mycket eftersom det var så kort och man hade intervallerna att fokusera på. Både benen och konditionen höll mycket bättre än jag hade kunnat tro så det känns väldigt lovande inför mitt första egna pass i höst, som blir den 17 september på Sats St Eriksbron. Det lär inte hinna bli sådär jättemånga fler övningstillfällen innan dess, så jag får träna mig i form på mina egna klasser helt enkelt 🙂 Längtar, längtar…

Efter det körde jag det andra PT-passet med Emma, riktigt tufft den här gången. Som framgår av länken och bilden nedan (hämtad från tidningen Body, tjejen längst till vänster är hon) är hon inte vilken PT som helst, för hon tävlar i fitness och har helt osannolikt mycket muskler. Och tre barn. Otroligt inspirerande, även om jag aldrig själv kommer att kunna se ut så. Vi körde ben och axlar, enkla övningar med kroppsvikten, kettlebells och gummiband, som tog riktigt bra. Jag kommer ha sån otrolig träningsvärk i morgon – men det ser jag fram emot. Då vet jag att jag har gjort någonting bra för mig själv!

9e5e7ebbf7e1f8a8aebbf297d186e1e50f0e6741