Etiketter

, ,

Den som inte är/har varit/tänker bli gravid kan sluta läsa här, men den som har sådana planer kan med fördel fortsätta. I alla fall om amning ingår i planerna.

Något jag inte hade fattat första gången jag fick barn var nämligen det där med att det faktiskt kan rinna mjölk ur brösten vid de mest oväntade tillfällen och att man därför måste ha särskilda skydd i behån dygnet runt. När jag förstod det testade jag de varianter som fanns att köpa i affärerna i närheten och tyckte inga var bra, men fattade inte att det kunde finnas andra ställen att titta på.

Den här gången har jag däremot fattat det och dessutom provat ut vilka jag tycker bäst om, vilket var enstycksförpackade inlägg från Lansinoh som finns att köpa på Jollyroom.se.

123709_2.jpg

Jag testade även Philips Avent, Nuk Ultra Dry och Thermobabys variant, men de var inte lika bra. En del var för tjocka, andra för hårda och alla tre hade bara ett klisterfäste (vilket även gäller för Natusan, Libero och Änglamark som finns i vanliga affärer). De sistnämnda är dessutom för små, vilket gör att de syns utanpå kläderna. Lansinohs är däremot tunna, mjuka och enstycksförpackade (superbra om man ska ha dem med sig) och har två klisterfästen, vilket gör att de sitter mycket bättre.

Sådär – nu slipper ni testa själva 🙂